Jelenleg nincs elad? kiskutyank!
E-mail:
qimingxingsharpei@gmail.com

Instagram:
qimingxingsharpeiEls√Ķk√©nt mindenkit√Ķl, aki Qi Ming Xing kiskuty√°t szeretne egy r√∂vid bemutatkoz√°st k√©rek: volt-e m√°r kuty√°ja, van-e tapasztalata a fajt√°val kapcsolatban, tiszt√°ban van-e a shar pei ig√©nyeivel, mennyi ideje lenne a kiskuty√°ra, milyen k√∂r√ľlm√©nyeket tudna neki biztos√≠tani, illetve mik az elk√©pzel√©sei: milyen c√©lra, milyen nem√Ľ, sz√≠n√Ľ √©s t√≠pus√ļ k√∂lyk√∂t keres. Ennek alapj√°n tudok kiskuty√°t aj√°nlani.
Mindenkinek el szoktam mondani: k√∂lyk√∂t kiz√°r√≥lag akkor adok oda, ha √ļgy gondolom, a kiskutya j√≥ kezekbe ker√ľl. Nem adok m√©ltatlan k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√© kuty√°t. Akkor sem, ha nem l√°tom biztos√≠tottnak, hogy a gazdijel√∂lt el√©g megb√≠zhat√≥ √©s felel√Ķss√©gteljes ember, aki tiszt√°ban van azzal, hogy a kutya els√Ķsorban t√°rs, nem pedig eszk√∂z.
A kiskuty√°k 2, 4, 6 √©s 8 hetesen f√©reghajt√≥t kapnak; 6 √©s 8 hetesen az els√Ķ olt√°sokat, illetve a mikrochip be√ľltet√©sekor √°tesnek egy √°ltal√°nos √°llatorvosi vizsg√°laton. Ha az √°llatorvos is mindent rendben tal√°l, akkor 8 hetes kor ut√°n az √ļj csal√°djukhoz ker√ľlhetnek.
sharpei-dog.net © 2004 - 2019.