Jelenleg nincs eladó kiskutyánk!
E-mail:
qimingxingsharpei@gmail.com

Skype:
qimingxingsharpeiElsőként mindenkitől, aki Qi Ming Xing kiskutyát szeretne egy rövid bemutatkozást kérek: volt-e már kutyája, van-e tapasztalata a fajtával kapcsolatban, tisztában van-e a shar pei igényeivel, mennyi ideje lenne a kiskutyára, milyen körülményeket tudna neki biztosítani, illetve mik az elképzelései: milyen célra, milyen nemű, színű és típusú kölyköt keres. Ennek alapján tudok kiskutyát ajánlani.
Mindenkinek el szoktam mondani: kölyköt kizárólag akkor adok oda, ha úgy gondolom, a kiskutya jó kezekbe kerül. Nem adok méltatlan körülmények közé kutyát. Akkor sem, ha nem látom biztosítottnak, hogy a gazdijelölt elég megbízható és felelősségteljes ember, aki tisztában van azzal, hogy a kutya elsősorban társ, nem pedig eszköz.
A kiskutyák 2, 4, 6 és 8 hetesen féreghajtót kapnak; 6 és 8 hetesen az első oltásokat, illetve a mikrochip beültetésekor átesnek egy általános állatorvosi vizsgálaton. Ha az állatorvos is mindent rendben talál, akkor 8 hetes kor után az új családjukhoz kerülhetnek.
sharpei-dog.net © 2004 - 2018.